Posts by bfromcolo

\n studio-striking\n
1) Message boards : Number crunching : 2 GPUs on same work unit, only one actually working (Message 7953)
Posted 11 Mar 2018 by bfromcolo
Post:
No what I am saying is both GPUs are being assigned to a single work unit, something I have never seen before on other projects. So in Boinc manager status it looks like:

Moo! Wrapper Running(0.2 CPUs + 2 NVIDIA GPUs (devices 0, 1))

But again only one of the GPUs is showing any usage. I tried resetting the project but that did not change it. I will remove and re add it next, after I finish the current work units.
2) Message boards : Number crunching : 2 GPUs on same work unit, only one actually working (Message 7951)
Posted 10 Mar 2018 by bfromcolo
Post:
Yes I have that in the cc_config already. The system is currently running 2 Enigma GPU tasks at the same time with no issue.
3) Message boards : Number crunching : 2 GPUs on same work unit, only one actually working (Message 7949)
Posted 9 Mar 2018 by bfromcolo
Post:
I have a 960 and 950 in a Win 7 system. I was previously only letting BOINC use the 950, this morning I removed that restriction so the 960 could be used. Moo is assigning both GPUs to the same work unit. i.e.

Running (0.2 CPUs + 2 NVIDIA GPUs (devices 0,1))

However if I look at the GPU usage only the 950 (device 1) is actually being used. It is also running these work units much more quickly than before, about 110 seconds each.





 
Copyright © 2011-2023 Moo! Wrapper Project