Posts by computezrmle

\n studio-striking\n
1) Message boards : Number crunching : Unable to reattach a host (Message 8160)
Posted 2 Aug 2019 by computezrmle
Post:
What to do?

Nothing on my side but it worked today.
I could set the preferred venue and merge the old IDs into the new ID.

Thanks.
2) Message boards : Number crunching : Unable to reattach a host (Message 8151)
Posted 30 Jul 2019 by computezrmle
Post:
I accidentally crashed the BOINC client on 1 of my hosts and had to detach/reattach that host to some projects.
This worked fine except for moowrap.

After attaching the host I got a fresh hostid that appeared in the hostlist.
https://moowrap.net/hosts_user.php?userid=3836
While the details/tasks of my other hosts can be reached from that page, this results in an error for the new host:
https://moowrap.net/show_host_detail.php?hostid=1278020
Unable to handle request
No such computer


In addition the host downloads and processes tasks but they don't appear anywhere on my account pages.

What to do?
3) Message boards : Number crunching : Can't get OpenCL work (Message 8080)
Posted 14 Dec 2018 by computezrmle
Post:
It works, but I had to set "allow beta apps".
4) Message boards : Number crunching : Can't get OpenCL work (Message 8079)
Posted 13 Dec 2018 by computezrmle
Post:
This host worked well until 2018-12-04:
https://moowrap.net/show_host_detail.php?hostid=207878

Since then every work request to moowrap is answered like this:
Do 13 Dez 2018 09:37:59 CET | Moo! Wrapper | Scheduler request completed: got 0 new tasks



What I tried:
- paused all other projects on this client (BTW: they get work if they ask for it)
- restarted the client
- rebooted the host
- did a project reset
- did a project reattach
- checked the venue settings



Beside that my nvidia GPUs don't get OpenCL tasks any more
1.04 (opencl_ati_101) and 1.04 (opencl_nvidia_101) are still listed as available apps.


Does anybody have an idea what to do?





 
Copyright © 2011-2020 Moo! Wrapper Project