Posts by fantasyworld

1) Questions and Answers : Windows : 1 WU for more than 3hours (Message 941)
Posted 27 Aug 2011 by Profile fantasyworld
Post:
2011/8/27 下午 01:09:09 | | ATI GPU 0: ATI Radeon HD 5800 series (Cypress) (CAL version 1.4.1332, 1024MB, 2088 GFLOPS peak)
2011/8/27 下午 01:09:09 | | ATI GPU 1: (not used) ATI Radeon HD 2300/2400/3200 (RV610) (CAL version 1.4.1332, 128MB, 58 GFLOPS peak)

I have gpu card hd5800 and gpu hd2400 on MB
but in the BOINC LOG. It already say the GPU 1: HD2400 is not used

why the project app stile to use that gpu 1
2) Questions and Answers : Windows : 1 WU for more than 3hours (Message 934)
Posted 25 Aug 2011 by Profile fantasyworld
Post:
2011/8/25 上午 09:39:40 | Moo! Wrapper | Starting task dnetc_r72_1313744127_12_768_0 using dnetc version 102
2011/8/25 上午 09:39:44 | Moo! Wrapper | Computation for task dnetc_r72_1313744128_12_768_0 finished
2011/8/25 下午 01:11:57 | Moo! Wrapper | Computation for task dnetc_r72_1313744127_12_768_0 finished
2011/8/25 下午 01:11:57 | Moo! Wrapper | Starting task dnetc_r72_1313744125_12_768_0 using dnetc version 102
2011/8/25 下午 01:11:59 | Moo! Wrapper | Started upload of dnetc_r72_1313744127_12_768_0_0
2011/8/25 下午 01:12:01 | Moo! Wrapper | Finished upload of dnetc_r72_1313744127_12_768_0_0

From 09:39 AM to 01:12 PM
The BOINC log of project Moo! Wrapper
All Log file

In the log I can't see any error

the result of WU dnetc_r72_1313744128_12_768_0
in the result I see the error message

13:09:19 (2192): wrapper: starting
13:09:19 (2192): device: 1 x ATI Radeon HD 5800 series (Cypress) (CAL version 1.4.1332, 1024MB, 2232 GFLOPS peak)
13:09:19 (2192): checkpoint interval: 20 min (task 2112000 GFLOPS, 16 min)
13:09:19 (2192): wrapper: running dnetc518-win32-x86-stream.exe (-ini dnetc.ini -runoffline -multiok=1) - attempt 1/10
dnetc v2.9109-518-CTR-10092921 for ATI Stream on Win32 (WindowsNT 6.1).
Using email address (distributed.net ID) '<censored> '
3) Questions and Answers : Windows : 1 WU for more than 3hours (Message 930)
Posted 25 Aug 2011 by Profile fantasyworld
Post:
Hi:

This is my PC http://moowrap.net/show_host_detail.php?hostid=3562 and the gpu card is MSI R5850 Twin Frozr II

But 1 WU take me more than 3 hour
http://moowrap.net/results.php?hostid=3562&offset=0&show_names=0&state=3&appid=

And i use the GPU-Z 0.5.3 log the gpu loading from 2011/8/25 09:39:47 AM TO 2011/8/25 11:11:01 AM with a new WU 0% -> 93.84%( log file )
now is 2011/08/25 11:45 AM and the samw WU stall at 93.84%





 
Copyright © 2011-2020 Moo! Wrapper Project