Nvidia GPU not processing but Intel CPU

\n studio-striking\n

Questions and Answers : Windows : Nvidia GPU not processing but Intel CPU
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
LM

Send message
Joined: 29 Aug 20
Posts: 1
Credit: 5,050,462
RAC: 1
Message 8278 - Posted: 30 Jan 2021, 19:57:42 UTC
Last modified: 30 Jan 2021, 20:09:44 UTC

I have a strange problem on my notebook. It has a Nvidia GPU and a Intel CPU with an integrated GPU (Intel UHD Graphics).
In MooWrapper settings I only allow NVIDIA GPU tasks.

Now it loads down tasks for NVIDIA GPU (says 0,25 CPUs+ 1 NVIDIA GPU).

BUT only the Intel GPU has 100% load and these NVIDIA Tasks are running on the Intel GPU (100% usage). The NVIDIA GPU is at 0% usage.

HOW can this be? I think my notebook is kidding me?

Thanks for any idea what I can do.

(BtW: In BOINC Log it recognizes both GPUs correctly. But both are namend GPU 0 there. Maybe that's the problem?)
ID: 8278 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Link
Avatar

Send message
Joined: 11 Feb 14
Posts: 109
Credit: 7,625,123
RAC: 3,976
Message 8279 - Posted: 31 Jan 2021, 9:12:20 UTC
Last modified: 31 Jan 2021, 9:22:04 UTC

With hidden computers it's a bit hard to guess, but do you have
<use_all_gpus>1</use_all_gpus>
in your cc_config.xml?

EDIT: we don't have an intel GPU app here, so BOINC should not use that GPU at all for Moo! Wrapper. It might be caused by some energy saving feature, that the app is running on the wrong GPU. You need to unhide your computers, so we can see Stderr output of your tasks.
ID: 8279 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive

Questions and Answers : Windows : Nvidia GPU not processing but Intel CPU


 
Copyright © 2011-2024 Moo! Wrapper Project