No GPU jobs sent

\n studio-striking\n

Questions and Answers : Wrapper and Client : No GPU jobs sent
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
gramzow

Send message
Joined: 24 Oct 11
Posts: 3
Credit: 354,611
RAC: 0
Message 2632 - Posted: 13 Feb 2012, 13:39:15 UTC

Hello everyone,

for some reason I do not get any GPU work units for more then 10 days now. It happens both for Windows Vista and Linux using the same computer. Deattaching the project does not help.

Thanks
ID: 2632 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Profile Teemu Mannermaa
Project administrator
Project developer
Project tester

Send message
Joined: 20 Apr 11
Posts: 388
Credit: 822,356,221
RAC: 0
Message 2634 - Posted: 13 Feb 2012, 15:57:16 UTC - in response to Message 2632.  

for some reason I do not get any GPU work units for more then 10 days now.


Well, that's not good.. :( I might know what's wrong with scheduler logic and I'll try to fix it ASAP.

-w
ID: 2634 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Profile Teemu Mannermaa
Project administrator
Project developer
Project tester

Send message
Joined: 20 Apr 11
Posts: 388
Credit: 822,356,221
RAC: 0
Message 2635 - Posted: 13 Feb 2012, 18:13:26 UTC

Hey,

I might have fixed this now so you should be getting some Small work units now.

-w
ID: 2635 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Tom

Send message
Joined: 11 Jun 11
Posts: 7
Credit: 52,430,571
RAC: 32,162
Message 2636 - Posted: 13 Feb 2012, 19:15:37 UTC - in response to Message 2635.  

Hello,
i have they same Problem.
13.02.2012 20:14:09 | Moo! Wrapper | update requested by user
13.02.2012 20:14:13 | Moo! Wrapper | Sending scheduler request: Requested by user.
13.02.2012 20:14:13 | Moo! Wrapper | Requesting new tasks for CPU and ATI GPU
13.02.2012 20:14:16 | Moo! Wrapper | Scheduler request completed: got 0 new tasks
13.02.2012 20:14:16 | Moo! Wrapper | No tasks sent

Tom
ID: 2636 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
gramzow

Send message
Joined: 24 Oct 11
Posts: 3
Credit: 354,611
RAC: 0
Message 2639 - Posted: 13 Feb 2012, 22:18:17 UTC - in response to Message 2635.  

Thanks for quick fix :)
ID: 2639 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Profile Teemu Mannermaa
Project administrator
Project developer
Project tester

Send message
Joined: 20 Apr 11
Posts: 388
Credit: 822,356,221
RAC: 0
Message 2649 - Posted: 14 Feb 2012, 18:04:25 UTC - in response to Message 2636.  

i have they same Problem.


Hmm, your host seems to have crunched something yesterday and today and does have some pending work. Maybe the error message was due to server truly running out of work yesterday because of the 14h downtime and DB slowness we had? Does it still happen?

-w
ID: 2649 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
gramzow

Send message
Joined: 24 Oct 11
Posts: 3
Credit: 354,611
RAC: 0
Message 2655 - Posted: 14 Feb 2012, 20:10:37 UTC - in response to Message 2649.  

No, at the the moment I am getting jobs. I only tried the Windows client this far.

Cheers
ID: 2655 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Majesty

Send message
Joined: 23 Feb 12
Posts: 7
Credit: 383,538
RAC: 0
Message 2742 - Posted: 23 Feb 2012, 9:22:15 UTC

Hi @all,

i just attached to this project to get my gpu some work. Currently i'm running seti@home optimized for ATI Stream (lunatics optimizer) and it runs fine but there are few workunits send out so my gpu has some idle time.

But currently i only got cpu work from the moo wrapper server. Is this correct?

System: Windows 7 64bit
CPU: Intel Mobile Core 2 Duo T9400 - 2.53GHz
GPU: ATI Mobility Radeon HD 3670 - no OpenCL, just ATI Stream - Catalyst 12.1
Boinc Manager: 7.08 (x64)

BTW: The standalone RC5-72 Client (dnetc v2.9109-518-GTR-10092920 for ATI Stream on Win32 (WindowsNT 6.1)) runs fine, just for testing :-)

Majesty
ID: 2742 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
mikey
Avatar

Send message
Joined: 22 Jun 11
Posts: 2067
Credit: 1,115,589,367
RAC: 85,434
Message 2744 - Posted: 23 Feb 2012, 11:21:52 UTC - in response to Message 2742.  

Hi @all,

i just attached to this project to get my gpu some work. Currently i'm running seti@home optimized for ATI Stream (lunatics optimizer) and it runs fine but there are few workunits send out so my gpu has some idle time.

But currently i only got cpu work from the moo wrapper server. Is this correct?

System: Windows 7 64bit
CPU: Intel Mobile Core 2 Duo T9400 - 2.53GHz
GPU: ATI Mobility Radeon HD 3670 - no OpenCL, just ATI Stream - Catalyst 12.1
Boinc Manager: 7.08 (x64)

BTW: The standalone RC5-72 Client (dnetc v2.9109-518-GTR-10092920 for ATI Stream on Win32 (WindowsNT 6.1)) runs fine, just for testing :-)

Majesty


Two things...1st your Boinc version I think is the one with work fetch issues, you might want to upgrade to a newer version, 7.0.11 seems to work. 2nd your gpu card may not be new enough to work here.
ID: 2744 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Majesty

Send message
Joined: 23 Feb 12
Posts: 7
Credit: 383,538
RAC: 0
Message 2745 - Posted: 23 Feb 2012, 12:47:58 UTC - in response to Message 2744.  

Ok, i've updated my Boinc Manager to 7.0.18 (x64) but still no ATI GPU WUs.

23.02.2012 13:45:39 | Moo! Wrapper | Sending scheduler request: Requested by user.
23.02.2012 13:45:39 | Moo! Wrapper | Requesting new tasks for ATI
23.02.2012 13:45:41 | Moo! Wrapper | Scheduler request completed: got 0 new tasks
23.02.2012 13:45:41 | Moo! Wrapper | No tasks sent

Maybe my GPU is realy to old... just wondering why the dnetc Client is running fine?
ID: 2745 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
DarkRyder

Send message
Joined: 23 Jun 11
Posts: 87
Credit: 798,452,366
RAC: 0
Message 2753 - Posted: 23 Feb 2012, 16:54:47 UTC

go back to 6.12.34 and detach / reattach.
ID: 2753 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
mikey
Avatar

Send message
Joined: 22 Jun 11
Posts: 2067
Credit: 1,115,589,367
RAC: 85,434
Message 2756 - Posted: 23 Feb 2012, 17:48:39 UTC - in response to Message 2745.  

Ok, i've updated my Boinc Manager to 7.0.18 (x64) but still no ATI GPU WUs.

23.02.2012 13:45:39 | Moo! Wrapper | Sending scheduler request: Requested by user.
23.02.2012 13:45:39 | Moo! Wrapper | Requesting new tasks for ATI
23.02.2012 13:45:41 | Moo! Wrapper | Scheduler request completed: got 0 new tasks
23.02.2012 13:45:41 | Moo! Wrapper | No tasks sent

Maybe my GPU is realy to old... just wondering why the dnetc Client is running fine?


I think 7.0.8 has the main problem! The 6.?.? are the ones that seem to work the best here but I do understand the need to work with other projects too. IF you do go back just know that any units you currently have are NOT compatible, meaning you will lose everything. You will ALSO have to uninstall ver 7 and then reinstall ver 6.
ID: 2756 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Majesty

Send message
Joined: 23 Feb 12
Posts: 7
Credit: 383,538
RAC: 0
Message 2760 - Posted: 24 Feb 2012, 8:12:46 UTC - in response to Message 2756.  

I'll go back to 6.x when my queue is empty and give you a reply if it works :)
ID: 2760 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
DarkRyder

Send message
Joined: 23 Jun 11
Posts: 87
Credit: 798,452,366
RAC: 0
Message 2766 - Posted: 25 Feb 2012, 22:58:19 UTC

it should. going back fixed problems for me when i decided to try the newest version.
ID: 2766 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Profile Ray_GTI-R

Send message
Joined: 24 Oct 11
Posts: 23
Credit: 5,417,903
RAC: 0
Message 2774 - Posted: 27 Feb 2012, 2:59:47 UTC
Last modified: 27 Feb 2012, 3:00:06 UTC

PC GPU works OK with Moo, see ...

http://moowrap.net/workunit.php?wuid=7501804

... but it keeps getting the following messages:-

27/02/2012 02:44:57 Moo! Wrapper Requesting new tasks for GPU
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Scheduler request completed: got 0 new tasks
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Message from server: No tasks sent
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Message from server: Tasks won't finish in time: BOINC runs 95.8% of the time; computation is enabled 100.0% of that

HELP!
ID: 2774 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
mikey
Avatar

Send message
Joined: 22 Jun 11
Posts: 2067
Credit: 1,115,589,367
RAC: 85,434
Message 2778 - Posted: 27 Feb 2012, 11:49:37 UTC - in response to Message 2774.  

PC GPU works OK with Moo, see ...

http://moowrap.net/workunit.php?wuid=7501804

... but it keeps getting the following messages:-

27/02/2012 02:44:57 Moo! Wrapper Requesting new tasks for GPU
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Scheduler request completed: got 0 new tasks
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Message from server: No tasks sent
27/02/2012 02:45:01 Moo! Wrapper Message from server: Tasks won't finish in time: BOINC runs 95.8% of the time; computation is enabled 100.0% of that

HELP!


You have one of two solutions then....you are attached to too many projects on one pc or your cache is too big meaning each project is sending you lots of units and Boinc doesn't think it can finish them before their deadlines. It is obviously easiest to just lower the cache a bit.
ID: 2778 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
Majesty

Send message
Joined: 23 Feb 12
Posts: 7
Credit: 383,538
RAC: 0
Message 2779 - Posted: 27 Feb 2012, 12:22:53 UTC - in response to Message 2753.  

go back to 6.12.34 and detach / reattach.


It worked! Thank you for your help :-)
ID: 2779 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
mikey
Avatar

Send message
Joined: 22 Jun 11
Posts: 2067
Credit: 1,115,589,367
RAC: 85,434
Message 2787 - Posted: 29 Feb 2012, 12:09:45 UTC - in response to Message 2779.  

go back to 6.12.34 and detach / reattach.


It worked! Thank you for your help :-)


Glad to hear it!! Now you can resume crunching!!
ID: 2787 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive
DarkRyder

Send message
Joined: 23 Jun 11
Posts: 87
Credit: 798,452,366
RAC: 0
Message 2788 - Posted: 29 Feb 2012, 16:18:53 UTC

YW man :)
ID: 2788 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive

Questions and Answers : Wrapper and Client : No GPU jobs sent


 
Copyright © 2011-2021 Moo! Wrapper Project