Running GPU WU only

log in

Advanced search

Questions and Answers : Getting started : Running GPU WU only

Author Message
AlmightyMoe
Send message
Joined: 24 Aug 17
Posts: 3
Credit: 4,325,725
RAC: 72,190
Message 7710 - Posted: 24 Aug 2017, 13:32:22 UTC

Hi everyone,

I just joined today and was wondering if there was a way through the settings to configure MooWrap to only send GPU work-units to my rig? I can see there is "use x% of CPUs" and "use x% of CPU time", but I recognize that GPU units will use 25% of a CPU thread at the same time. So trying to configure it so it works in this manner.

I own a HD7970, so I know it's in the list, and saw WU come when I added the project, but I also saw WU come for the CPU as well.

Appreciate all the help and advice!

Profile Coleslaw
Avatar
Send message
Joined: 22 May 11
Posts: 6
Credit: 21,205,360
RAC: 4,805
Message 7711 - Posted: 25 Aug 2017, 16:16:16 UTC - in response to Message 7710.

You should try doing it from the project settings within your account here on the website. http://moowrap.net/prefs.php?subset=project

The client really doesn't have a good way of controlling that.
____________

AlmightyMoe
Send message
Joined: 24 Aug 17
Posts: 3
Credit: 4,325,725
RAC: 72,190
Message 7712 - Posted: 25 Aug 2017, 19:03:07 UTC - in response to Message 7711.

LOL, Brilliant. I can't find that option from my own login prefs, but the direct link was exactly what I was looking for! Guess I didn't snoop around enough.

Thanks much!!


Post to thread

Questions and Answers : Getting started : Running GPU WU only


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2011-2017 Moo! Wrapper Project